Over mij

Ik ben geboren in Bagdad en heb een deel van mijn jeugd daar doorgebracht. In de Iran-Irak oorlog zijn wij vanwege het feit dat we Koerden zijn, en mijn vader afkomstig is uit Iran, gedeporteerd naar Iran. In Iran heb ik het tweede deel van mijn jeugd doorgebracht. Toen ik jongvolwassen was besloot ik te vluchten. Na een lange barre tocht kwam ik in Den Helder terecht. 

 

In die stad heb ik de Nederlandse taal geleerd en ben ik zoals dat nu heet "ingeburgerd". Ik ben nu met trots een Iraans/Irakese Nederlander.

De Nederlanders die ik toen ontmoette en me hebben geholpen behoren nog altijd tot mijn beste vrienden. Om mijzelf verder te ontwikkelen ben ik naar Amsterdam gegaan. Werken met kunst en cultuur is iets wat bij mij past. In Amsterdam heb ik daarom de Gerrit Rietveld academie gedaan. Na mijn afstuderen heb ik in de mode gewerkt. Hoewel boeiend paste dat niet helemaal bij mij. Ik koos ervoor om een nieuwe weg te ontdekken. 

 

Die nieuwe weg werd coaching. Ik wil mijn ervaring, culturele bagage die ik als mens en professional heb opgedaan inzetten voor nieuwkomers. Om mijn professionele vaardigheden te ontwikkelen heb ik de intensieve opleiding tot coach bij opleidingsinstituut De Baak gevolgd. Om in mijn levensonderhoud te voorzien werkte ik in de tussentijd bij het concertgebouw in Amsterdam.