Professioneel Profileren

 

Het is in ieders belang dat de statushouder zo snel mogelijk integreert in Nederland. Natuurlijk is daarbij kennis van de taal, gewoonten en gebruiken heel belangrijk. Een baan of een eigen bedrijf(je) is dat ook. Wij geloven dat het erg belangrijk is om je professioneel te profileren. Dat wil zeggen dat je jezelf op een goede, toegankelijk en voor Nederland gebruikelijke manier profileert. Wij ondersteunen nieuwkomers bij het bouwen van een professioneel profiel.

 

Toelichting

Hiernaast een korte animatie. Deze animatie geeft goed weer wat wij bedoelen met professioneel profileren. Wij noemen het overigens geen personal branding omdat het in ons geval niet alleen gaat om je persoonlijke merk maar ook hoe dat merk anders werkt vergeleken met de cultuur waarin je bent opgegroeid.


CV & LinkedIn

Zonder een goede CV ben je nergens. Samen met jou kijken we hoe we je profiel boeiend kunnen verwoorden en vervatten in een (online) CV. Daarbij passen we ook je LinkedIn pagina aan, of we maken een nieuwe.


Foto en video

Het is van belang om een goede indruk van jezelf achter te laten. Een korte video en een sterke foto kunnen daarbij helpen. Wij kunnen beiden voor je maken.


Pitchen

Als je online profiel op orde is dan is het belangrijk dat je jezelf ook goed presenteert. Kortom dat je een goede pitch, wie je bent en wat kun je, in de vingers hebt. Daar hoort ook je uitstraling in de vorm van bijvoorbeeld kleding bij.